Å ba därför ringer de väl på måndag

Sverige fick väder iallafall å jag har precis kommit in från en långpromenad på en timme å en kvart ungefär. Det var jätteskönt å man tänker så jäkla bra när man går. Som det här med jobb tillexempel. Jag har vaknat i natt med bultande hjärta å jag tror att jag är stressad av att inte ha fått jobb än. Men jisses amalia, hur länge har jag gått hemma sen jag sökte jobb? En vecka bara förbövelen! Inte ska man ju inbilla sej att man får jobb redan veckan efter bara för att det har inträffat en gång. Visserligen så blev det ju så, fast i fel stad. Hade det varit här hade jag ju jobbat nu, men ändå…fattar inte att jag stressar upp mej så.
Men så tänkte jag nu, när jag var ute, att skit i om jag får jobb eller inte. Jag kan ju vara hemma ända till hösten. Jag bestämmer mej för det å om jag sen får jobb så är det bara en bonus å lite extrapengar, men inget jag ska räkna med å bli besviken över när de inte ringer på måndag.

Å helt plötsligt så kändes allt så skönt. Jag kommer få en lååång härlig semester på sammanlagt nästan 5 månader då jag får göra precis vad jag vill. Ta hand om mej själv, mitt hem å mina katter. Det låter ju som en dröm för många. Å här har jag gått å stressat upp mej. Inte klokt!

Å ba därför ringer de väl på måndag…

DSC03622[1]

…får det vara en cykel?…någon?…

2 thoughts on “Å ba därför ringer de väl på måndag

  1. jaa lugna ner dej nu ballo. ta vara på tiden och njut ordentligt. du hinner jobba en himla massa år sen. nu ska du bara vara ledig, leva å bara må!

    1. Ja jag ska det…det är bara för att jag har planerat att jobba maj å juni å så när jag inte har fått jobb än så blir jag stressad, fastän det bara gått en vecka
      nu känns det bättre när jag siktar på att vara ledig, för då är jag inte inställd på arbete å blir inte besviken om ingen ringer =)

Leave a Reply