Mol allena

Så var man mol allena, för H har lämnat mej å stuckit till j-mokk. Å så har vi regn & ruskväder. Fast det regnar inte nu, men det har. Får se om det hinner bli så fint som de sagt imorron å på måndag. Jag tänker iallafall inte gå ut på nån promenix utan jag trampar här inne på min mojäng. Det går lika bra å är mycket bättre för stussen oxå. Man känner riktigt hur ändan får sej en omgång. Å benen förstås. Så det är vad jag tänker göra. Vågar inte träna styrke än, jag gick för hårt ut med det nu när jag började igen med träning två dagar i rad efter ett rätt långt uppehåll.
Å så ska jag städa, för det gjorde jag inte i torsdags när jag sa att jag skulle. Jag bara sket i det. Å igår var uteslutet. Men idag känner jag mej fullt frisk så då måste jag ta itu med det.

…H gav mej lite order som han ville att jag skulle göra, men det är bara för att han själv ska slippa så jag hoppar nog det…  Nyah-Nyah

Leave a Reply