Inget bra vaxa benen

Förresten, det där med att vaxa benen…jag tror jag tar å skiter i det i fortsättningen, för det känns som att jag har endagsstubb, så jag är lite lur på att vaxet inte drog håren med roten utan att de bara gick av. Å är det så kan jag lika gärna raka, för hur dyrt blir det inte att hålla på å vaxa i tid å otid. Nä…då rakar jag hellre varje dag om det så behövs.

…det var ju synd, jag som sett fram emot hårfria lena ben i några veckor nu… Sad smile

5 thoughts on “Inget bra vaxa benen

  1. men det kan bara vara att det är såna där knottror i huden efter man dragit ut dom, som sjunker senare…för det blir ju alltid lite så när roten följer med, såvida det inte är avslitet som du säger då…jag ba tänkte …:|

    1. jo, jag tänkte oxå det först, men så såg jag i dagsljus nu på morgonen att det var många små små hår som stack upp å det är alldeles för många för att det ska vara värt att vaxa. Jag måste ju ändå raka dem typ varannan/var tredje dag. Inte kul =(

      1. näää.då äre ju ingen vits.. 🙁 Men dom där reklamerna är ju bara skitdåliga vad gäller det mesta…

  2. Men roligt var det, sen vart det ju lite finare än dom där lurviga benen som såg ut som en pälsmössa

    1. hahha…jo men jag har fått raka dem igen idag så det blir inget mer kul för dej i fortsättningen =P

Leave a Reply