Gådda steg

DSC03552[1]

Klockan 10 i morse satte jag på mej stegräknaren å gick till apoteket för att köpa lite Voltaren å Pamol som jag ska äta i fem dagar så jag blir av med min inflammation i vänster axel. Efter det har jag städat lite här å har inte tagit av räknaren så nu 1½ timme senare har jag gått 3225 steg. Inte dumt alls å ska snart gå en promenix ute oxå. Den är så bra den här mackapären, för den startar automatiskt så fort du går iväg så man behöver inte göra annat än sätta på sej den.

Inget jobb än, men jag skickade sista lönerapporten idag till mitt gamla jobb å påminde samtidigt om att jag nu är till förfogande om det kör ihop sej för dem så nån ska väl ändå ringa snart. Fast det gör inget om jag får vara hemma imorron, för då kommer de å ska börja rensa kanaler till badrum å jag skulle gärna vara hemma när de gör det.

…nu kaffe…

Leave a Reply