Dagens outfit

Det har inte blitt så många inlägg här i min blogg, men det är för att jag har suttit å ändrat bakgrund å ändrat å ändrat igen. Jag har inte blitt nöjd hur jag än har försökt. Jag ville ha nåt somrigt, men inte för tuttinuttit. Så nu, till slut, satte jag en bild som H har tagit å vart toknöjd. Om inte det är sommar så vet inte jag vad som är det.
Sen har jag ändrat så att jag har en egengjord header oxå som ser ut att tillhöra temat, men den sitter på bakgrunden så när man scrollar stannar den kvar, men det gör inget. Å så har jag ritat dit den där gråa fliken där det står “om”. Mycket pyssel för att det ska passa. Men så gick det inte att klicka på headern för att komma till första sidan så jag var tvungen att göra en knapp för det ändamålet oxå. Sen har jag inte gjort mycket annat värt att berätta så jag snör in en “dagens outfit” istället å visar att jag är minsann oxå sådär hurtigt klämkäck som så många andra bloggare…inte ett dugg tillgjort…men vad gör man inte för sina läsare…*fniss*

DSC03462[1]

…dagens outfit = vita mjukisbyxor från Ellos å så en gammal tröja å vita strumpor…mycket fint å tjusigt…eller oxå var det bekvämt, det beror väl på vem som betraktar en…

*tycker sej är tjusig*

Leave a Reply