IKEA-resan

Vi ska ju åka till IKEA, fast nu blir det i april, för jag ids inte ta ledigt i mars eftersom jag slutar den sista, då får jag de semesterdagarna i pengar istället. Fast jag har ju inte mycket att handla där nu, för jag väntar med att byta garderobsdörrarna tills jag har en fast inkomst igen. Jag köper färg å målar dem istället. Men brädväggen ska bli av. Den kostar inte så mycket. Å den vill jag verkligen ha. Det kommer bli så snyggt.
  Så jag får nöja mej med att köpa lite värmeljus å småplock som man alltid köper när man är där, men H ska ju iallafall köpa en sån där vit tyghylla som jag har i hallen, med svart smide.

  Å det är precis här som jag helt plötsligt inser det onödiga i att resa så långt för så lite  Skrattar
Men H säger att det kan ju ändå vara kul att åka upp bara för sakens skull. Jo, fast vi kan ju åka till Piteå istället. Det måste ju finnas liknande hyllor att hitta nån annanstans. Jag tycker det är så fint å mysigt i Piteå!

…snacka om att det märks att jag inte bestämmer innehållet i mina inlägg förrän jag skriver…

4 thoughts on “IKEA-resan

  1. ja, det är väl så det ska vara,,men skriver det som rör sig i skallen just nu, för jag minns liks inte vad jag tänkte 5 min före jag funderade på att skriva blogg 😀

    1. nä precis, man kommer på nåt bra å sen när man sitter där så funderar man på vad fasen det var man tänkte 😀

Leave a Reply