Jag slutar alltid på våren

Nu har jag skrivit en avskedsansökan å jag kom på att jag har alltid slutat alla mina jobb på vårkanten.
När jag slutade på ICA var det den sista april, på restaurangen vikade jag någon vecka till innan jag slutade helt i mars, då jag istället började på Hemköp å där slutade jag den sista april året efter. Å nu kommer jag att sluta den sista mars.

Kan inte sluta tänka på morgonen den första april när jag inte åker till jobbet. När jag istället traskar iväg till AF å anmäler mej arbetslös.

…känns konstigt, men så rätt…Ler

*längtar*

2 thoughts on “Jag slutar alltid på våren

    1. jo, jag vet, men jag har stannat på ett jobb pga den ekonomiska tryggheten, trots att jag vantrivdes där i stort sett från början å när jag slutade där så lovade jag mej själv att aldrig mer gå till ett jobb som jag mår dåligt av…
      jag vill vara glad att jag har ett jobb å en inkomst, inte känna ångest för det

Leave a Reply