Jag kämpar på

DSC00806 DSC00809

Började med att stryka en ny duk till hallen, sen dammtorka överallt, sen dammsuga…

DSC00820 DSC00821

sen borsta bort katthår från soffan å kuddarna (vad gjorde jag utan klädborsten?)

DSC00822 DSC00823

sen skrubbade jag bort lite fläckar från hallmattorna med en tandborste å lite tvättmedelslösning. Rent å fint blev det.

DSC00824

Nu har jag rast, men ska fortsätta med sovrummet sen. Har bara hunnit dammtorka där ännu.

*nöjd med snygga städoutfiten*

I am doing some cleaning today and I’m especially happy with my cleaning outfit =D

2 thoughts on “Jag kämpar på

  1. >Dutti du =)Jag har då varit ute och städat mest än så länge.Men det är massor kvar.Fast jag får nog fortsätta på insidan, eftersom det f-baskade regnet aldrig vill ge sig.Klippa gräset får jag väl göra…nästa sommar =/Kram*kaffet ser gott ut,,måste koka jag med * =)

Leave a Reply