Humungus byxor

Kanske jag inte är så rund ändå. Jag beställde ju byxor å eftersom jag tänkte att jag blitt lite rund så ville jag ha strl 38, men det fanns inte. Så jag kollade Halens måttguide å 76 cm i midjan å 100 cm i rumpan är strl 40. Jag mätte å jag hade 75 cm i midjan å 99 i rumpan. Så jag tänkte att strl 40 kanske går. Jag berättade det till min lilla storasyster å hon sa att jag kommer få skicka tillbaka dem, för jag har inte strl 40. Knappt 38 ens. Å nu, med facit i hand så ser jag att jag nog inte ens skulle kunna ha 38:an. Jag kan dra på mej 40:sarna utan att knäppa upp knapparna Skrattar
Hur fnaaa räknar de egentligen? Enligt de här byxorna så bör man nog ha 120 cm i rumpan…eller så har jag mätt jättegalet…jag vet inte. However…jag måste skicka tillbaka. De kostade 500 spänn å det kan jag göra annat för.
 
…tycker det är lite synd, för jag ville ha nya jeans…
 

Leave a Reply