Vardagsrummet färdigstädat

Eftersom jag vart mycket bättre så åkte vi hem till mej å fixade till här, för om jag ska jobba imorrn så måste jag ju ha ett beboeligt hem. Men jag vet inte ännu, jag känner mej inte riktigt jättefrisk, men inte alltför sjuk heller. Lite sådär smådassig så jag har ingen aning om i vilket skick jag är imorrn. Har iallafall inte ont i halsen eller nåt sånt som skulle tyda på förkylning utan jag har mest huvudvärk å allmänt ljummen i skallen. Kan vara denna tryckande värme. Jag har 40 grader varmt på balkongen så ni kan ju förstå att det inte hjälper att öppna där.
 
H åkte hem till sej igen en stund å kommer lite senare med grabsen. Men är jag sjuk imorrn så åker vi tillbaka till honom då. Nu ska jag ta en kopp kaffe å det är dax för en ny Ipren känner jag. Sen ska jag surfe runt nalta.
 
Ha en skön söndagkväll alla ♥
 

Leave a Reply