Sommarmorgon mitt i maj

Vaknar till strålande sol å fågelsång. 15 grader i skuggan. Sydliga vindar. Varmt å skönt i solen. Har redan varit ute å påtat i trädgården. Eller så rensade jag bara lite ogräs från en liten rabatt dit vi satte alla liljorna. De har för övrigt förökat sej under vintern så nu blir det fler. Roligt. De är ju så fina!
Grabbarna är förstås ute å myser. De stortrivs kan jag säga. Å en stilla tanke om att en katt kan väl knappast ha det bättre formades i mitt huvud. Så älskade å få vara ute sådär å jaga flugor å åkersork å beta i riktigt gräs.
Träffa på igelkottar å fåglar som retas. Springa järnet å få en ordentlig bensträckare. Det måste ju vara livet för en liten katt Ler
 

One thought on “Sommarmorgon mitt i maj

  1. "för en liten katt"???? de e ju 2 bamsingar :oD Men dom har det så gott kan jag tro!

Leave a Reply