Fått tvångstankar

För att återgå till den där blomaffären…det fanns ju en där i Fritz Olsson-huset. Det måste ha varit där, för jag minns ju vid närmare eftertanke att en tjej som hade långt hår å en massa husdjur jobbade där. (Alltså, hon hade inte husdjuren i håret, nej de lämnade hon hemma i tryggt förvar, men jag vet att hon hade en massa djur då hon var kund i den ICA-butik jag jobbade på förut.)
Jag brukade gå förbi blomaffären förut när jag var på väg till ett av mina tidigare ställen å när jag tänker efter vilken väg jag tog så måste det ha legat i Fritz Olsson-huset. Men vilken blomaffär var det? Bellis?
 
…nu ger jag upp det här…men jag har hakat upp mej på detta, för jag känner mej dum när jag är så osäker på min egen hemstad Skrattar
 
Tillägg:  Mamma ringde å sa att det mycket riktigt är Bellis som har legat där…skönt då vet vi det…tack för att du ringde Ler
 

Leave a Reply