Earth Hour

Jag glömde släcka igår. Men så kom jag på…varför ska jag släcka egentligen? Förra året släckte jag mest för att "ställa upp", men varför ställa upp på nåt jag inte tror på å står för?
Jag tror inte på nåt klimathot. Iallafall inte att det är vi som åsamkar det. Jag tror att det är som det alltid har varit. Jorden håller på att förändras igen. Det ser man på alla jordskalv å jordskred å jordbävningar å allt vad det heter, å så har det oxå alltid gjort. Jorden har inte sett likadan ut i alla tider, den har förändrats massor.
Å vi har haft klimatskiftningar långt innan det fanns nåt som hette elektricitet. Innan vi var så många på jordklotet som förorenade med koldioxid. Varför var det det i så fall?
Vi vet att vi har mycket utsläpp, vi vet att vi slösar på jordens resurser, men hur vet vi att klimatförändringarna beror på det?
Det vet vi inte.
 
*tackar för ordet*
 

2 thoughts on “Earth Hour

  1. Jag tror inte heller människan kan påverka de starka krafter som ligger bakom klimatförändringarna.Visst ska vi försöka komma tillrätta med miljöförstörelsen, men vad gäller klimatet är vi ganska små.

Leave a Reply