Shoppa kläder

Idag ska vi åka å shoppa kläder till mej. Tröjor mest. Så jag känner att jag har ordentligt med ombyte. Jag har efter noga analys å närmare detaljgranskning framkommit till att känslan av att ha för lite kläder är just för att jag köpt i olika färger. Jag har nämligen inte nog många i liknande färger så när jag har använt dem tar det länge innan de tvättas, för de ska ju tvättas tillsammans med just liknande färger som jag saknar.
Låter invecklat, jag vet, men det är enkelt. Det tar för länge innan jag skrapat ihop lagom mycket smutstvätt (i liknande färger) så att jag får det tvättat. Det innebär att när jag har använt min grönblåa tröja tillexempel så tar det kanske två-tre veckor innan den blir tvättad, samma med rödtvätten. Alltså känns det som att jag går i samma vit/gråa tröjor jämt, för dem kan jag tvätta ihop å alltså blir det oftare.
Därför måste jag köpa mer i blått, grönt, svart samt rosa, rött å brunt som kan tvättas ihop. Då får jag dem tvättat oftare å jag får mer att välja mellan.
 
…att beställa kläder är inte att tänka på…måste få se å känna på plaggen…kanske jag då hittar nåt jag vill ha…
 
*hoppfull*
 

2 thoughts on “Shoppa kläder

Leave a Reply