Boring shopping

Nu har jag då köpt lite tröjor, en brun långärmad, en marinblå 3/4-ärmad, 4 t-shirts i svart, hallonröd, rosa, ljuslila. De sistnämnda för att jag inte har förlorat hoppet om en nalkande vår. Så nu ska jag väl klara mej ett tag till, men det var inga fina kläder direkt, bara vanliga tråkiga. För de som är fina är alltid i stooora storlekar eller i helt fel färg, typ knallgrönt, knallgult eller orange…eller så kan det vara en jättefin tröja, men så är det nåt med kragen eller nåt annat, men det är alltid nåt fel. Blir så irriterad. Det är därför jag vill köpa en overlock-symaskin å sy mina kläder själv.
Nåja…skit i det nu. Snart är det sommar, då ska jag banne mej gå naken!
 

2 thoughts on “Boring shopping

  1. "Gå naken"? Det gjorde jag förr, men så en dag passerade jag en spegel och råkade titta i den… (Nej, bara skojade!) *ler*

Leave a Reply