Ytterst bra kamera!

Ja, den i min mobil alltså. Inte nog med att den tar fina bilder, den trollar bort mina rynk….eeeh, jag menar…den tar fram mina bästa sidor oxå. Verkligen Ängel
 
…vad ska jag med alla andra kameror till när jag har min fina mobil…
 
*nöjd med köp igen*
 

8 thoughts on “Ytterst bra kamera!

  1. Hmmm… Önskar jag också hade en kamera som kunde framhäva mina bästa sidor, och helst förbättra dem! Jag har aldrig sett ett foto som inte blivit helt misslyckat genom min blotto närvaro på plåten!

  2. Min mobil har också kamera men den är helt kass. Nänä skyll inte på fotografen! Eller motivet för all del. Kameran ÄR verkligen inte bra.

  3. Tjejen: hahahahaaa, är du helt säker…prova knäppa på nån annan först =Pskoja bara, klart det inte är fel på motivet….eller fotografenPeter: hmmm…tror bara att det är du som har dålig smak, bilderna är säkert jättebra

  4. Önskar jag kunde hålla med dig men så enkelt är det inte. Jag har kollat inställningarna om det är dem som gör alla bilder suddiga men inte, jag har putsat kameralinsen om den är boven men inte hjälper det., Stadiga händer vilande mot stadigt underlag men suddigt ändå. Fullt lyse men suddigt. Osv.

  5. "Suddiga bilder"? Hmmm, det ger mig en idé… Jag tror jag vet hur man kan förbättra porträtten på mig!

  6. Tjejen: håller du still ett tag efter knäppt foto? Ibland blir mina oxå suddiga om jag har för bråttom att röra på händerna efter att jag tryckt avprova knäpp å så håller du still ett par sekunder innan du rör dej

  7. Aaaaaaaaah kan det vara såååååååå enkelt att jag varit för snabb?! Tack för tipset!

Leave a Reply