Ren å fin…..apelsin

 
bild tagen med min mobil
 
Har precis kommit ut ur duschen å det kändes verkligen skönt att få tvaga sej lite. Å så passade jag på att yla ordentligt, för det är mycket bättre här där man inte har nån granne som vill dunka takten i väggarna å så gapar de mest när de försöker sjunga med. Det låter inte ens som att de sjunger utan mer som att de försöker överrösta mej Sarkastisk
Så jag har helt å hållet slutat sjunga hemma å därför är det bra att man kan komma hit å yla av sej lite.
 
Nu tror jag att jag ska gå upp igen å titta på tv å kanske smaka på de där chipsen å ostbågarna lite. Eller kanske jag rent av hämtar dem hit å smular ned H:s säng medan han sitter å spelar Skrattar
Nä, man ska vara snäll mot varandra å jag är en riktig helylletjej så jag sätter mej ensam däruppe å smaskar.
 
Ha en fortsatt trevlig kväll å godnatt när ni lägger er alla
 

Leave a Reply