Snö, snö å mera snöööööööööööö

Usch, idag är det inget vidare väder. Vinden viner i knutarna å det snöar dessutom. Det har blivit lite varmare å det är klart att det måste både snöa å blåsa då, det får ju inte vara sådär mysigt varmt å soligt å fint, nä-ädå!
Det är bara åtta veckor kvar till all denna snön ska vara borta. Man börjar smått betvivla. Men det är ju så varje år så man skall icke misströsta. Det kommer en vår även detta år.
Fast när man tittar ut så……..
 
Anyhooo, jag är nyss uppstigen å har fått mej en kopp kaffe så det är väl bara att göra som alltid annars. In å besöka bloggar. Kolla aftonblad. Sippa på mitt kaffe. Njuta av att slippa vara ute idag.
 
Ha en skön söndag alla trots dåligt väder å allt vad det kan vara
 

2 thoughts on “Snö, snö å mera snöööööööööööö

  1. Jag tror i alla fall på våren. Här nere har det dykt upp små små små hål i snötäcket där marken mycket svagt tränger igenom. Synd bara att det ska vara så svårt att ta sig fram när många gångbanor är helt istäckta.

Leave a Reply