Lite senare

Nu har vi varit å shoppat lite. Vi var ju återigen ute efter billig oxfilé, men den var slut å den var från sydamerika så det gör då ingenting, för jag köper inte kött som inte är svenskt eller finskt. Det är knappt så jag vill köpa svenskt kött heller nu längre med tanke på allt man läser om djurhållningen, men jag är svag för kött så jag köper å så går jag å tänker på nåt helt annat så jag inte ska må dåligt för det.
(Varför ska det finnas såna människor som gör mej till bov som gynnar de kräken?)
Nåja…jag köper iallafall NyhlénsHugossons som är närproducerat å hoppas att de är att lita på. Har iallafall aldrig hört nåt annat.
Det bidde då lövbiff istället, som serveras med potatisgratäng å bearnaisesås å nån slags grönsak ska jag väl slänga med där. Det blir oxå gott, det är så sällan vi äter gratäng numera.
 
Var in till Dollar$tore oxå å hittade så söta tallrikar som jag inte kunde stå emot så jag köpte 4 st djupa å 4 st assietter. Å så in på RUSTA å inhandlade en röd fleecetröja som matchar mina rödrutiga flanellpyjamasbyxor, det är noga det där festår ni.
 
Det är vad vi har hunnit än så länge. Nu tänkte jag, innan jag huppe i dussja, ta å dammsuga lite här. Ha en härlig sista dag år 2009 alla ♥
 
 
…ingen bild på fleecetröjan, det får bli ihop med pyjamasbyxorna sen… =)
 

Leave a Reply