3:e advent

Nu har vi tänt tredje ljuset i vardagsrummet å för en stund sen satt vi i köket å löste korsord medan ljusen brann ned en lagom bit. Det är noga det där med hur mycket de ska brinna ned. Inte så att jag mäter med måttstocken, men nästan Skrattar
Har även varit å tänt ljus på pappas grav å önskat honom en trevlig tredje advent, where ever he is.

Vi ska väl fortsättningsvis se ännu en film här. Det är gamla klassiker som vi går igenom å nu är det visst Topkapi som står på tur, så det är väl bara att gå å sätta sej. Har börjat sticka på en halsduk, men så många projekt som jag påbörjat å bara rivit upp så vette 17 om det blir nåt av det här heller. Har sån lust att sticka nåt, men ändrar mej hela tiden. Måste leta igenom mina stickbeskrivningar å se om det inte finns nån fin tröja eller kofta som jag vill ha å köpa nytt garn till. Men först ska jag försöka få halsduken klar.

…fast det slutar väl med att jag river upp den med…

Ha en skön tredje advent alla ♥

Leave a Reply