Sol med mörker

Efter regn kommer sol.
Vi har alldeles för en stund sen intagit en sen lunch. Jag åt bara fil och rostat bröd med ost och gurka i doften av samma ruttna fisk som igår. Jodå, eftersom de bara var två igår så blev det över som de får äta idag då. Nåja, doften övertogs snart av en osande ugn, som det drällts i botten på och ingen av oss kommit ihåg att rengöra, så nu när jag lagade middagen färdigt brändes det in ännu lite mer och rykte ordentligt när jag öppnade ugnsluckan. Så ingen mer rutten fisk lukt utan stanken av inbränt fett här i huset nu.
Suck…

Håkis är lite ilsken, för han har haft sin pickis och Rover ställda intill återvinningen för att en bärgare skulle komma och plocka upp dem och föra dem till J-mokk. Det har ju inte skett och bilarna har stått säkert en månad, men nu kommer de tillbaka på gården, för de är vandaliserade. Flera rutor är krossade på dem och det var en av grannarna som sett det och smsade Håkis, så nu har han hämtat dem tillbaka hit.
Kanske har han tappat lusten till att göra nåt mer idag, jag vet inte.
Det är ändå fan att ungdomarna kommer och gör sånt när det är så nära husen.
Hoppas nån har sett dem eller vet vilka de är så patrasket åker dit.
Och att föräldrarna får veta vad det är för ormar de närt vid sin barm.

…det är nu man blir så där barnslig och vill demolera nåt de äger, bara för att de ska få känna på känslan… 

Leave a Reply