Vädergudarna är nog lite arger på mej

Det här med väder, det är ju rätt så viktigt för humöret. Jag känner mej lyckligare när det är sol och vackert väder med fågelkvitter och glada barn som är ute och leker. Men…det måste inte alltid vara så. Jag kan lika gärna känna såna myskänslor när man sitter i en bil t.ex. och det regnar kraftigt. Eller när jag är ute och går och har på mej regnkläder, så jag slipper bli våt. Även OM jag blir våt. Det beror ju helt på omständigheterna.
Har det regnat flera dagar i rad så blir jag så less på det. Lika less kan jag bli om det är sol och varmt en vecka i rad, så allting torkar och man får vattna och vattna vareviga kväll, dock vattnar vi inte gräset så det gulnar och blir fult.
Jag blir också less om det blåser kalla vindar flera dagar i rad. Jag blir less på allt om det inte är nån variation.

Så att det ser ut så här just nu gör absolut ingenting. Än så länge. Även om det är början på min semester och jag inte får bada, för jag hoppas ju att jag hinner det ändå.
Solar gör jag ju inte längre. Vill jag vara brun så smetar jag på brun-utan-sol, det är så mycket bättre för huden, men lite måste man ju vara ute så man får D-vitaminer.

Det har ju inte regnat hela tiden, solen har tittat fram ett tag under dagen, och gör den det så gör regnet ingenting. Dock visar min väder-app att det ska regna ända till nästa fredag på tiodagarsprognosen och visst, är det sol också så säger jag inget, men det visar inte det. Jag vet att man inte ska lita på så långa prognoser, men lite panik får man ju ändå. Ska halva min semester börja med att regna bort?
Nä, hoppas de har fel. Hoppas golfströmmen blir stark så den kommer och blåser bort detta regnväder och för hit lite sol och värme istället. Regn två veckor i rad är för mycket för min mentala hälsa. Det är då jag sitter och kollar efter bostäder söderut på Hemnet. Nånstans där det inte regnar så j***a mycket.

…nog är det ju fint med maffiga moln och regnbågar, men nån måtta får det väl ändå vara… 

Leave a Reply