Kräftor sent omsider

Hallå hej alla i höstkvällens svalkande bris! Ja, jag känner mej lite pötisk här i mitt lilla residens. Nej, jag har inte druckit alkohol, jag bara är sån här. Allt vi har druckit till maten är ko-njak, som min gamle svåger skulle ha sagt. Alltså mjölk. Sen har vi förstås inmundigat andra drycker så som läsk och kaffe.

Vi har inte haft nån kräftskiva här i sommar, men vi köpte förra helgen så att vi kan äta när vi vill och det blev idag.

Det var så himla gott! Det är till och med värt att sitta och skala de röda små delikatesserna. Till och med Håkis skalar sina själv.

Med sallad och paj till blev vi proppmätta.

Det var extra mycket kräftstjärtar i denna förpackning så vi fick rejält med mat. Vi hade så mycket att vi fick spara till imorgon. Vi kokar ägg till och gör räk- och kräftmackor. MUMS!

Avslutar denna blogg med en vacker himmelsbild. Det är ju mycket mörkare i skrivande stund. Helt svart på himlen faktiskt. Det är dags att göra höst här hemma. Jag tror jag vill ha lite nya kuddfodral i soffan och ändra lite. Får sej vad jag hittar på.
Men nu ska jag börja göra kväller.

…sov så gott alla när ni lägger er… 

2 thoughts on “Kräftor sent omsider

Leave a Reply