Till er alla en riktigt God Jul

Julafton. Tiden går så fort och nu är vi framme. Julen är över och nu återstår ett par dagars vila innan arbetet kallar igen.
Vår julafton förflöt som så att vi startade med att hälsa på kära mor. Lilla storasyster med make var också där så vi fick en pratstund med dem också, vilket var så mysigt.

Mamma hade fått så mysig morgonrock, tror jag att det var, den är så mjuk och len och varm, sa mamma, så nu skulle hon bara skrota omkring i pyjamas och den ovanpå hela dagarna, förkunnade hon. Det skulle jag också ha gjort om jag var hon.

Pappa Jerker var också med och tittade leende på oss från sitt hörn, precis som förr i tiden.

Väl hemma åt vi den sedvanliga julmaten och sen tände jag ljus i mitt hus och sen var det julklappsöppning kvar på agendan.

Vilket var en hel del, som ni ser. Man skulle kunna tro att vi var några stycken som skulle dela på dem där, men det var bara jag och Håkis. Vi gick väl “all in” utan överdrift i år eftersom vi inte hade några alls förra julen.

Så här glad blev Håkis åt sin första julklapp. Ett lock till smörbyttan med plats för smörkniven, han som alltid vill ha kniven på byttan i kylen. Jag hatar det, för den ramlar alltid på golvet när jag ska ta ut den, det slår aldrig fel, men nu sitter den fast, säkert förankrad, och det tyckte både Håkis och jag är toppen, hahaa. I samma paket låg även ett par tubklämmor vilket underlättar när man ska rulla till exempel kaviartuben så den tar mindre plats och det blir lättare att trycka ut innehållet. Mycket praktiskt på min ära.
Många fler klappar hade han, som sagt, men dem får jag visa en annan dag.

Mina klappar kan jag visa iallafall. Här uppradade till er presentation. Så himla fina grejor! Och det roliga är att Håkis fick också en bil och en bensinpump i samma gammaldags stil och när han öppnade dem sa han: – Fick jag också en bil…
Och jag hade inte ens öppnat min ännu, men förstod ju när jag gjorde det varför han sa att han “också fick” en och skrattade gott åt det.
En grej saknas på bild, men jag ska visa den vid ett senare tillfälle, jag har redan hängt upp den i köket.
Mycket fina julklappar, allt som jag önskat och jag är så nöjd, som ni säkert förstår.
Nästa år vet jag inte alls vad jag ska önska, för nu har jag verkligen grejor till överflöd, men kanske stickor och garn och andra tillbehör, jag vet inte. 

…det inplastade tyget är nya stolsdynsöverdrag till mina köksstolar…sååå fina!… 

*springer genast och byter*

God fortsättning på julen nu och STOR KRAM till alla  

2 thoughts on “Till er alla en riktigt God Jul

  1. Haha bilen kom som en groda ur mun, var inte riktigt meningen, tur du inte förstod direkt, var en grejt jul när vi hann med att hälsa på svärmor och när Mia o Anders var där, och det viktigaste god mat och mycket mys.

Leave a Reply