Nya soffan på plats

Nu är vi på ranchen och soffan är på plats. Vi hämtade den redan igår, men lämnade den bara här och fortsatte tillbaka hem till mej för att spendera lördagen där, i vanlig ordning, eftersom vi ändå skulle vara här idag, söndag.

Så nu har vi städat och fixat här och provsuttit och legat i den och vi är mer än nöjda.
Jag har beställt ett nytt klösträd till katterna från Fyndiq. Vi har den gamla, svarta här nu och den är ju så trasig och ful, så nu kommer snart en vit, hel och fin hit istället. Det blir superbra och katterna kommer älska det.
Vi ska bygga ett nytt bord när det blivit lite varmare och lättare att ta sej till snickerboa. Det blir ett mycket finare och lite större bord. Och så ska jag fixa hit lite snyggare kuddar. Sen kommer det bli så fint och mysigt även här. Och som ni ser så har jag bra med belysning i mitt lilla hörn, så jag kan sitta där och sticka. Så himla bra!
(Ser nu att Håkis måste flytta in konsolerna i hyllan. Vi hade ju tv:n mellan dem tidigare, men nu ser det bara konstigt ut när de är så långt ut på brädan. Kanske måste fixa snyggare konsoler också.)

…den är så mycket bekvämare än min, men så kostar den ju egentligen mer än det dubbla…snacka om fynd!… 

2 thoughts on “Nya soffan på plats

  1. Jo vart riktigt nice när vi kan rymmas båda, gick förr i den gamla när vi kunde skeda men den tiden är ju förbi 🙂

Leave a Reply