Valle 13 år

Ja, våran lille Valleman överlevde och fick se sin 13-årsdag. Och han verkar må så bra så han får nog uppleva denna sommar också…om inte ännu längre. Vi ska till veterinären på måndag den 11:e och se hur det ser ut, men han är precis som han var innan han insjuknade. Glad och busig mellan varven, har väldigt god aptit och numera väger han runt 4,6 kg. Sover mycket, men det gör ju katter så det är inget konstigt med det. Han verkar frisk, så vad det månde vara som såg vitt ut i gallan på ultraljudsundersökningen ser inte ut att påverka honom iallafall. Det var ju inte heller konstaterat lymfom, de sa bara att det kan vara det, alltså kan det ju även vara nåt annat som kanske är borta nu.
Men han får ju fortsatt kortison, en halv tablett varannan dag, och det kanske han får fortsätta med resten av sitt liv, om det nu är kvar, det som han hade, och det går ju bra, det är inget krävande åtagande att ge honom det. Huvudsaken han mår bra och än så länge gör han det.

20200410_155556[1]

…STORT GRATTIS älskade lilla pojken… party

Leave a Reply