Full fart mot helgen

Det är fredag! Tjohhooo!! Och Håkan slutade samtidigt som jag och vi har varit och handlat en massa förnödenheter, bunkrat upp lite ifall det insjuknar nån i corona, för då får vi inte åka till jobbet och inte nån annanstans heller, typ affärer o dylikt. Då ska man försöka hålla sej inomhus i karantän och därför behöver man bunkra upp lite. Jag tror vi kom just innan det var för sent. Det är länsat i butikerna. Jag ville köpa torrjäst, så man kan baka sitt bröd själv om man nu blir instängd i veckor, men det fanns inte. Det fanns inte ris, makaronerna är slut – fast som tur var har vi köpt massor när det var ett superbra extrapris härförleden – alltså, det var så tomt i vissa hyllor. Nu får vi ju hoppas att det var i onödan, men det är kanske att vara naiv, jag vet inte. Jag vet bara att corona har hittat till Norrbotten och att fler och fler insjuknar i denna hemska sjukdom. Jag tror inte det är nån större fara för mej, men det kan ju vara om jag verkligen har kärlkramp. Håkan är i riskzon. Min svåger där neröver är i riskzon. Mamma är i riskzon. Det är många andra som man får oroa sej över. Och det har vi alla resenärer att tacka så mycket för detta. Tack som fan!

Nåväl…nya Samsung Galaxy S20 släpps idag. Själv har jag haft min i dagarna två. Jag förbeställde den och fick den i onsdags, så nu måste jag lära känna den ordentligt. Alltid kul med en ny mobil. Det är mycket bättre batteri i denna. Jag brukar lyssna på radio och ljudbok på jobbet och efter lunch, klockan elva, fick jag slå av för jag hade bara lite drygt 30% kvar av ström i batteriet på gamla mobilen. Nu har jag lyssnat hela dagen och har vid skrivande stund 70% kvar, vilket är riktigt bra. Jag tror jag kommer vara mycket nöjd med denna. Måste bara köpa nytt skal till den. Jag har kollat på Ideal of Sweden, men de har inget jag vill ha. Det finns inte så mycket att välja på så här i början, när mobilen är alldeles ny, men snart kommer det finnas alla möjliga mönster och färger så jag får ha lite tålamod och vänta lite till. Tror jag vill ha nåt svart, snyggt eftersom jag har ett svart tema. Klicka på bilden om ni vill se lite bättre.


…de första som insjuknat i Norrbotten är föräldrar till en jobbarkompis åt Håkan…  ops

Leave a Reply