Bytt gardiner

Idag fick jag äntligen upp gardinerna jag beställde för längesen, jag skulle ju hänga upp dem förra våren, efter jul, men då åkte vi ju till ranchen i januari och blev kvar ända till oktober, så inte var det ju nån idé att byta gardiner här då när ingen ändå var här. Jag var ju förstås ett par timmar efter jobbet medan jag väntade på att Håkan skulle sluta, men ingen anledning ändå till gardinbyte. Men nu kom de äntligen upp, efter tre år!

20200301_200243

Jag älskar dem! Sååå fina nu till sommaren, med det skira tyget som släpper in massor med ljus. Mönstret är så vackert. Jag kunde inte vara mer nöjd.

20200301_200307

…fast jag har inte putsat fönstren…det får jag göra när det blir varmare ute… m1

(Krukorna på golvet är torkat kattgräs, i lilla, och nysått gräs i zink-krukan som jag ställt i den stora för att det ska få vara ifred tills det har vuxit upp ordentligt. Ska förstås slänga det torra gräset, när andan faller på.)  ja3

Leave a Reply