Valle då & nu

Valle äter och frodas. Dock hade han ett litet bakslag i onsdags och igår när han fick diarré och kräktes några gånger, men nu är han återställd och har inte bajsat än, sen igår kväll, så han börjar väl bli bra i magen. Jag satt i natt och sprutade in vatten i munnen på honom, för jag är så nojig att han ska bli så där uttorkad igen. Gick och la mej kvart i ett efter att nästan ha dränkt honom, han satte i fel strupe så jag tänkte att han lär väl dö av det snarare än uttorkning, stackarn. Idag mår han så mycket bättre. Skönt!
Vi kommer få egen kuppe här också från och med söndag. Då kommer svåger upp och ska jobba här i Luleå en vecka, och då får de bo på ranchen och Håkan tar med sej Vilma och Alma. Då får vi hoppas att Valle kryar på sej ännu mer till återbesöket nästa fredag. Vill inte att det ska synas nåt på skärmen som inte hör dit, så de föreslår nån biopsi eller annat elände. Nej, nu får det räcka. Valle måste bli helt återställd!


…har för övrigt beställt och fått hem laxolja som är bra för hans spondylos…  ja3

2 thoughts on “Valle då & nu

 1. Men ÄNTLIGEN lite bloggar här ! Som jag har väntat.
  Och lille Valle, nog ser man att han lagt på sig lite.
  Hoppas bara , som du skriver , att han blir helt återställd.
  Jag tänkte faktiskt precis samma, att nån av er skulle ha dom andra 2 och den andra Valle.
  Blir nog ett skönt brejk för er alla ett tag, att få vistas som man vill runt i hus/hem. 🙂
  Och jag får semester med egen kuppe . 😀

 2. visst är det skönt =)
  Valle är lika lös igen…vet inte vad det beror på, men det blir väl bra snart, han äter och dricker iallafall och verkar må bra i övrigt…får smörja honom med idomin där bak, för han blir så röd och irriterad, stackarn =(

Leave a Reply