Smörgåstårta

Idag provade jag göra en smörgåstårta som även en pescetarian kan äta. Den ska jag ha till mitt kalas om en vecka. Eftersom jag hittat på receptet själv ville jag testa först innan jag bjuder på den, så man vet att det smakar bra och det gjorde det. Mycket god, dock ska jag ha ett annat bröd nästa gång. Det blir nog perfa!

20190629_151012

…sen ska jag så klart garnera den finare också, nu slängde jag bara på allt…  le

2 reaktioner till “Smörgåstårta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s