Äntligen fredag

Bästa dagen på hela arbetsveckan va?
Idag hämtade jag ett paket från Ellos och ett från Lyko hade kommit i brevlådan. Jag beställde lite smink. Två små ögonskuggspaletter av märket Wet n Wild, ett läppstift av Isadora, ögonbrynskugga av Aden, ett rouge av Jordana, en smudge brush av Wet n Wild, samt rakknivar för ansiktet till ögonbryn m.m. Läppstiftet var härligt krämig i konsistensen med ljus rosa, lite skimrig färg. Mycket fint, precis i min smak. Jag har ett liknande sen tidigare, men den är inte lika återfuktande som denna så den måste man ha tillsammans med cerat.

Vidare så beställde jag ett par stretchjeans och en marinblå tröja med vita ränder och trekvartsärm. Och de där söta vovvarna jag har på fötterna var ett par jättemjuka sockor som jag inte kunde motstå. (Jag önskade faktiskt såna i julklapp, men Håkan tyckte väl att jag inte var i behov av fler sockor/tofflor.) Skärpet var väl det enda som jag egentligen var i behov av. Jag måste ha ett nytt till mina arbetsbyxor. Dock var det lite för långt så vi måste göra ett par extra hål, men håltången är hemma på min gata i stan, där jag bor, så jag får göra det på måndag då.

Vi har haft sönder ett par muggar här, så jag tyckte att vi skulle återställa dem. Håkan är av annan åsikt. Han tycker att vi har tillräckligt många ändå, men hallå! muggar kan man väl inte få för många av, så jag tror jag beställer några till… wlemoticon-nyahnyah1

20190412_173217

När jag nu har beställt lite nytt smink så påminde det mej om att rengöra alla borstarna. Det har ju blivit några stycken, men det är ändå bara en liten, liten bråkdel av vad många andra har.

Sista bilden föreställer middagen som vi ätit för ett tag sen, så man kan väl kalla det för supé. “Köttbitarna” är av Anamma, så klart – jättegoda tycker jag – och lite pommes och massor med sallad. Alltså, sååå gott!!

20190412_194210

…hörrni, det är fredag…hörde jag skål?…fast själv skålar vi bara i läsk…skål ta mej fan!…  smileys-cheers-251820

4 thoughts on “Äntligen fredag

  1. Så skönt med helg och nice prylar du köpt, även muggarna som vi inte hade slut av 🙂

  2. Vad snygg du ska bli med så mycket nytt smink men jag fattar inte hur det kan vara möjligt för du är ju så snygg redan och de nya muggarna tar jag gärna

    1. de är så fina, muggarna, och nu har jag ännu fler jättefina…och Håkan är nog lite glad ändå, fastän han säger att det inte spelar nån roll vad man dricker ur

Leave a Reply