Våren är här

Jag kan ju inte så mycket om fåglar, men jag lär mej mer och mer för varje ny fågel jag ser, för då googlar jag och läser lite om dem. Som koltrasten till exempel. Jag trodde inte de fanns här uppe, för jag har mej veterligen inte sett nån tidigare. Men nu har vi två såna här på gården och arten befinner sej längs Norrlandskusten så inget konstigt med att de kommit hit i hopp om att hitta nåt ätbart. Det finns ju gott om solrosfrön i fågelbordet.

DSC_0637

Den är ju även ett vårtecken, så tillsammans med de måsar jag sett så får vi väl fastlägga att våren är här.

DSC_0655

…underbart!…nu ser vi gärna att vi får varmgrader så all snön smälter bort helt och hållet… le

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s