Lagt golv ligger

Denna lördagsmorgon började relativt tidigt. Jag låg i sängen, klockan var strax tio i sju och jag tänkte att det inte är så bråttom att gå upp. Jag kan lika gärna ligga och dra mej en stund till. Och så kom jag på…jag tvättade igår. Direkt när vi kom hem. Hängde jag upp nån tvätt? Nix pix. Det var ju bara att masa sej upp och skynda ner för trappan. Så gott det nu går när man bara kan ta ett trappsteg åt gången. Jag är så stel i lederna när jag är nyvaken.
När jag var färdig med tvätten och gått upp med det som torkat satt vi vid datorerna en stund med varsin kaffekopp. Fast det var väl Håkans tredje i ordningen, för han steg upp långt före mej.
Sen smög han upp och satte igång med att lägga golv, helt utan min vetskap, men jag gick ju upp och hjälpte till när jag fick veta vad han sysslade med.

DSC_0601

Det blir sååå snyggt!! Vilma tycker nog också det. Och mycket skönare att gå på utan alla springor som var i furugolvet.

DSC_0604

Men nu måste jag ju måla väggarna också. Vill ha dem vita, eller ljust, ljust gråa i kalkfärg. Jag tycker inte att den varma beigea passar längre. Men det tar vi lite senare. Nån gång när andan faller på.

DSC_0603

Valle undrar varför vi stökar ner hela tiden. Kan det inte få vara som det var? Fast lite kul är det förstås när det inte är nån ordning på allting. Men snart blir det fint och städat och mycket snyggare än det nånsin har varit.

DSC_0606

…snart är det slut på detta kaos…så skönt!!…  dance

Leave a Reply