Tillbaka efter bloggsemester

Hallå hej på er alla, efter en lång bloggsemester. Hur har ni det? Vi har det bra. Nu har vi äntligen fått lite varmare temperaturer efter en långdragen vargavinter.

20190219_162026

Jag trodde att det bara gällde i södra Sverige och tänkte att de får väl kallare än -10°, men det gällde ju oss också och det räckte inte med några -10 utan vi skulle få stå ut med våra -30°. Såna dagar undrar man var de där vallningarna är när man så väl behöver dem. Inte ville de infinna sej då inte, nej nej, man fick bylta på sej och elda, elda, elda.

20190219_162051

Visst eldar vi nu också, men inte alls lika mycket och vi behöver inte lika mycket på oss. Vi har till och med haft plusgrader. Och nu har vi bara några få minusgrader. Och plusgraderna återkommer till helgen igen, om man nu ska tro på meteorologerna. Jag hoppas vi kan det. Nu har vi inte länge kvar av februari och vårmånaden tar över. Det blir bara ljusare för var dag. På bilderna är klockan runt halv fem. Solnedgången gav ett sånt vackert sken och ni vet ju hur mycket jag älskar vackra himlar, så jag var ju bara tvungen att ta flera bilder. Dimmigt blev det också så det såg lite trolskt ut. Himla tjusigt!

20190219_162408

…nu sängen…ny jobbdag imorgon…  186698d1374462672-club-q-q107-loyalty-club-southern-only-v4-smiley-sleepy-bedtime-good-night

One thought on “Tillbaka efter bloggsemester

Leave a Reply