Lutfisk till fredagsmiddag

Idag, äntligen, gjorde jag lutfisken jag köpte till jul. Jag fick ju hos mamma så det blev inte riktigt lika viktigt att ha just då eftersom vi hade en del annat, som gravad lax, vegoprinskorv, mina vegobullar, sill, ägg och sallader. Men jag vill ju inte slänga lutfisken och eftersom bästa datum skulle gå ut i slutet på februari kände jag att det var dags nu.
Så himla gott! Och jag har så klart kvar till imorron också.

Ja, God Jul då.

20190208_175951

…smakade precis som hos mamma…MUMS!!… yummy

En reaktion till “Lutfisk till fredagsmiddag

  1. Himmel och pannkaka vad ja blev sugen på lutfisk just nu det är ju så gott men får nog vänta till nästa jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s