Vegokorv

Här är vegokorven. Den har jag haft när vi gjorde tunnbrödrulle. Håkan hade vanlig korv å jag min veggo. Den smakade faktiskt lite korvaktigt, men är ju lite torrare eftersom det inte finns nåt animaliskt fett i den. Då kan man gärna ha i lite extra fett när man lagar å äter. Men i tunnbrödrullen har jag ju mos å räksallad å ketchup å senap så det blev ju tillräckligt saftigt å fett ändå. Jag blev glatt överraskad av denna korv. Ska ha den när jag gör stroganoff, tror det funkar alldeles utmärkt.

DSC_0111.JPG

det är så klart godare med äkta vara, men för mej duger det med det näst bästa, jag kan som inte förmå mej att äta söta kor å grisar…å det är facebooks fel, som visat alla gulliga filmer…nu har jag inte facebook mer, så vi får se om jag kan äta kött senare i livet, men just nu är det otänkbart…om än jag saknar alla goda grytor å kötträtter, grillat å kebab…  mm2

Leave a Reply