Fjärde semesterdagen

God förmiddag! Igår var vi på promenad först på morgonen, sen åt vi frukost. Håkan fortsatte med att jobba ute med lastbilen å jag var inomhus mest hela dagen. Sen åkte vi å handlade lite förnödenheter. Var hem till mej å hämtade lite saker, sen tillbaka på ranchen. Vi käkade lite å sen åkte vi å kollade om det finns nån bra badstrand här i krokarna. Den enda som vi kunde komma åt var väldigt liten å redan ockuperad, så vi vände hem igen. Jag kan visserligen inte bada riktigt än, för jag har en pågående mens som inte vill sluta. Har väl haft den i typ 9-10 dagar nu nånting. Jag har ju inte sluppit den, tyvärr, utan hade bara ett uppehåll på fyra månader, sen kom den igen å nu är det andra gången jag har den å den verkar inte vilja ta slut heller. *Suck*
Förhoppningsvis får jag bada åtminstone en gång denna sommar iallafall.

Valle fick återigen för sej att han tillhörde en av inredningsprylarna å därför borde stå på det vita skåpet i köket. Ja, han har ju inte helt fel. Han passar ju alldeles utmärkt med färgerna.

Å så fick jag äntligen en tallrik jordgubbar med gräddmjölk. Ååh så gott. Det är tydligen inte så gott om den varan, för de brukar alltid ha dem för ca 20 kronor/litern i ståndet utanför ICA-Maxi, men nu har de kostat 49.90, typ hela tiden. Vet inte om de var billiga ens till midsommar, som de brukar…?
Därför är det bra med eget land om man, som jag, älskar jordgubbar.

20180725_204639

Det har regnat lite här å jag vaknade strax efter fem av åskan…å flugor…å takfläkten, men nu börjar det skingras upp igen å solen tittar fram mellan molnen. Det blir nog en varm dag även idag. Skulle behövas mer regn för att få gräset grönt igen. Det är så torrt så det knastrar när man går på det. Men här på framsidan är det iallafall lite grönt så jag kan gå barfota.

Vad ska jag göra idag? Jag har några alternativ. Jag kan börja en stickning eller fortsätta med den jag påbörjat. Jag kan läsa min bok. Jag kan fortsätta på mina tavlor. Eller så kan jag titta på andra avsnittet av Bye bye Sverige. Jag behöver ju inte välja bara en, jag kan ju göra lite av allt.
Då återstår bara att välja vilket jag ska börja med. Elle belle biii…

…kan ju åtminstone gå å klä mej först…  mornincoffee

Leave a Reply