Work in progress

Hallå hej alla! Hur har ni det i värmen? Här är det bara fint. Vi har varit ute hela dagen å jobbat. Håkan med sin lastbil å jag med några nya tavlor. Har påbörjat tre stycken.
Det är andra semesterdagen, vilket är hur skönt som helst. Vi har fått lite regn oxå, men värmen håller i sej, så det torkar fort upp när solen kommer fram igen. Det har inte fått vara helmulet en hel dag.

IMGP3157

Har snart tömt rädisodlingen. De var jättestora nu så det var verkligen på tiden att de skördades.

IMGP3159

Å jordgubbarna blir bara fler å fler som mognar. Idag fick jag ihop denna skål. Får se om det hinner bli några till färdiga idag eller om vi får vänta till imorron, för nu vill jag ha en hel tallrik med gräddmjölk å så bara lite socker, för de är söta nog, det är bara för att sätta lite smak på mjölken oxå. 

IMGP3161

…nu ska vi gå å äta lunch…börjar bli hungrig…promenaden får vänta till i kväll…  mys

2 thoughts on “Work in progress

Leave a Reply