Onsdagsafton

Vi fick både sol å regn idag. Inte så mycket regn som kanske behövs, men några droppar iallafall. Det är ovanligt lite nederbörd, måste jag säga, men så mycket som det snöade i vinter så finns det väl inte så mycket kvar, där ovan.
Det hade inte gjort nåt om det blev aningen varmare oxå. Bara några grader till. Så att man känner att det är sommar, tänkte jag. Man får annars känslan av att det är höst å vi har ju inte ens haft semester. Det är över en månad kvar dit.

20180613_162234

Idag var det Håkans tur att stå för matlagningen. Han gjorde korvstroganoff för allra första gången, med min övervakning, å det blev så gott! Vi ska ju inte äta det nu, för det är till lunchen torsdag å fredag, men jag har smakat av lite när jag gjorde matbackarna. MUMS! Nästa gång får han göra det helt själv.

20180613_175042

Blommorna är fortfarande så fina, men de doftar inte gott. Å det hjälpte inte att klippa bort varken ståndare eller pistiller, så jag låter dem vara kvar. De har ju även en estetisk uppgift.
Vi satte buketten i en glasburk för spagetti. Tyckte det var riktigt fint faktiskt. Liljorna är vita å svagt rosa. Så tjusiga så det är inte klokt! Älskar!

20180613_175350

Sen så har Håkan fått sitt andra paket. Han fick en herrparfym, av märket Clean som doftar jättegott, å ett pussel av en bild taget på baksidan av hans hus. Det var både kul å cool, tycker jag. Den ska vi lägga här nån dag, men vi måste skaffa nåt att lägga den på så vi kan flytta den när vi inte lägger. Sen ska han limma på en baksida å hänga upp på väggen.

20180613_175659

…nu ska vi snart titta på fruarna i Orange County…på Viafree kan man se om man missar på dagen… tombup_thumb mys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s