Sommarblommorna

I söndags åkte Håkan upp till J-mokk över dagen å hämtade lite blommor som vi ska plantera ut i helgen. Jag gillar ju grusnejlika, som vi får av lilla storasyster varje år, jag tycker det är så gulligt i de svarta grytorna, å nu fick han även rosa grusnejlika där uppifrån, så vi får se hur vi arrangerar dem nu då. Margeriter är oxå nåt jag vill ha i träbaljorna, men tyvärr fanns det inga kvar så vi får åka till Rutvik å köpa. Kanske det följer med nåt mer därifrån, man vet aldrig.
Sen fick vi sockerärter av lilla storasyster, förkultiverade å klara, så vi behöver bara så morötter, sallad å rädisor då. Var det nåt annat? Vi har ju smultronfrön, men det är nog lite sent att så dem. De skulle nog sås i maj om jag inte minns fel. Typix! Nåja, vi har ju alla andra bär så det räcker nog.
Ja, det blir nog fullt upp i helgen å vi ber om vackert väder, tack!

20180612_061645.jpg

…hoppas hitta nåt fint, typ murgröna eller nåt, att ha tillsammans med lejongapen…  mys

Leave a Reply