Måndagskvällen

Hallå hej! Idag har det varit en riktigt fin dag, men nu på kvällskvisten började det blåsa igen. Det gör det ju i kuststäder, det är bara att gilla läget. Men jag gillar ju att bo nära vatten, så jag tar den smällen. Fast kanske inte alltid utan jämmer, måste jag sanningsenligt tillstå.

Jag har precis stekt kotletter, skivad fläskytterfilé, som jag låter puttra i god sky så de blir lite saftigare å mörare. Jag tycker kotletter är lite för torra annars. Potatis har jag oxå på spisen, men det är inget vi ska äta av ikväll, utan det är lunchmat till imorron å onsdag. Skönt, då behöver jag inte laga nån mat förrän på onsdag eftermiddag.

Chefen ringde å sa att hon ändrat mitt schema lite tre veckor innan min semester, då ett av mina ställen stänger, så jag får lite mindre tid, men samma betalt. Hon sa att det var ok. Väldigt schysst av henne!  Det är en bra chef vi har. Minst lika bra som den förra!

Ska strax ta in Vilma å rengöra hennes öra med vätskan hon blev tillskriven. Det är redan bättre så jag tror det räcker med det. Hon har ingen mer rinnande gokka ur örat. Så himla najs!
Valle ligger redan i farstun på sina älskade dynor. (De vi har på stolarna ute, som vi förvarar på farstugolvet.)

Ja, det var väl allt för i afton. Ha en fortsatt fin måndagskväll alla!  ♥

20180611_060002

…satte en ros i fina vasen på ställningen…köpte ju en till Håkan oxå i julklapp…   tombup_thumb mys

Leave a Reply