Sommar på riktigt

fullfartmothelgen
Hallå hej alla! Det är äntligen fredag, yehhooooo, å första sommardagen på riktigt. Det har ju bara varit vår alla andra dagar, men nu är det första juni å sommaren är härmed påbörjad. Lika soligt idag, om än det börjar dra in en massa moln på himlen. Men jag vet inte om det blir mer än så. Lite regn skulle faktiskt behövas, fast trist när man äntligen blir ledig, men på natten är det fritt fram.

20180601_160251

På radion imorse sa de att det är säg-nåt-snällt-dagen å alla fick säga nåt snällt om någon de ogillar. Det gick väl sådär. Svårt att säga nåt snällt om nån man ogillar utan att först dra upp just varför man ogillar dem, så i slutändan blev det ju ändå inte så snällt, kanske, men jag tänkte att jag ska göra ett försök.
Fast jag vet inte vem jag ogillar. Har ingen specifik så där. Men jag får väl ta vissa medtrafikanterna då.
Kära medtrafikanter, ni är för mej helt okända så jag har väl inte så många goda exempel att peka på, men ni är säkert bra på nånting. Det betvivlar jag inte.
Så där, det var ju snällt sagt, utan att dra upp varför jag ogillar dem  2176_heilige_smiley
(Återigen vissa, inte alla.)

20180601_160333

Nu åkte Håkan iväg för å hämta grävmaskinen som han har haft på lackering. Jag sitter här å skriver detta inlägg med en kopp kaffe bredvid mej å katterna har skuttat ut. Valle har alltid SÅ bråttom att han inte ens hinner hälsa på oss när vi kommer hem, men efter bara fem minuter kommer han ändå in igen för att äta å dricka lite, så man undrar ju varför det var så brått…?

20180601_160944

…härliga, underbara sommar…välkommen!… 

♫ Nu grönskar det i dalens famn, nu doftar äng å lid… ♫  bf-singersmiley

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s