Djur å natur

Hej hopp alla! Det vackra vädret bara fortsätter. Vi har lite kalla vindar, men annars är det toppenfint.

I morse såg jag två ekorrar i stadsparken. Jag filmade, trodde jag åtminstone, men fick bara en kort snutt på den ena, sen stängde jag av, men slog på igen när jag såg de två leka i ett träd, fast när jag kom hem å skulle titta på filmen var det bara ett foto. Snöpligt värre!
Sen när jag gick hem såg jag en till ekorre som korsade mig på trottoaren å skulle ut på vägen. Precis då kom det en bil så jag satte upp handen å gjorde stopptecken i ren panik, jag vill ju inte bli vittne till en ekorres död på så nära håll. Bilen stannade, men ekorren valde att skutta in i skogen igen så vi fortsatte vår väg, bilisten å jag.
Jag är oerhört tacksam att han inte bara fortsatte att köra, om än ekorren inte sprang över, för den kunde ju ha gjort det å då hade det blivit slarvsylta av den. Å jag hade fått mardrömmar om det i veckor framöver.

20180531_072331

På vägen hem passerar jag denna buske, som är ganska hög, å undrar vad det kan vara för nåt. Skulle gärna ha mer sånt på gården. Allt som blommar å inte kräver nån särskild omsorg är välkommet. Det är ju så vackert.

20180531_13410820180531_134039

…jag tror det är en buske, men det kan för all del vara ett träd oxå…vad vet jag…  eeh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s