Hårfärg å smink

Igår färgade jag utväxten. Det blev lite ljusare än tänkt. Jag köpte inte den där Champagne som jag hade innan, utan det blev Silverblond istället. Men det gör inget, jag kan skylla på att det är solblekt. Snart kommer min utväxt å mörkar ner det lite, det går så himla fort. Jag såg att jag inte är helt gråhårig på skallen, jag har ett stråk med ca tre centimeters bredd som är mellanblont. Lite gråa strån är det i det, men som sagt, inte helt grått på skulten. Jag vet inte var det gråa börjar å slutar, för nacken är mellanblond ännu, men jag tror att jag har grått ovanför öronen å så mitt på skallen, förutom det blonda stråket då.

Jag sminkade mej idag för att testa bronzern å den ger verkligen ett solkysst intryck. Nog för att jag har lite färg sen innan, jag har ätit betakaroten i över en månad å den ger samma bruna nyans som en strykning av BUS (brun-utan-sol), men bronzern gav lite extra brun lyster. Väldigt fint. Är lite mer nöjd med ögonskuggan idag, faktiskt, inte behöver jag mer färg än sådär. Det ska ju inte se alltför sminkat ut. Jag vill iallafall att det ska se mer naturligt ut. Så det var inget dåligt köp ändå. Jag börjar förstå varför den har fått fem stjärnor av konsumenterna.

Å så här ser mascaran ut som jag köper på Dollar$tore för endast 50 kronor. Alltså, den är ju hur bra som helst. Iallafall för mej å mina fransar. Jag behöver inte ens böja upp dem med tång. Så den är jag jättenöjd med.

20180506_123743 (2)

…fast jag, med mina vallningar, svettas väl bort allt smink innan halva dagen…  hm1

Leave a Reply