Äntligen!

Hej alla! Kommer ni ihåg att jag satt å kollade på olika mobilskal till min Samsung S9? Det var bara det att de fanns inte ännu att få tag på, men några dagar senare gick jag iallafall in på Ideal of Sweden å gjorde en förhandsbeställning, så fick den komma när den kom. Dock blev det inget av det jag tittade på å visade här i bloggen. Det bidde ett fodral med fack för diverse kort å ett litet handtag.

DSC_0057

Som en liten väska. Jättefin! Jag valde i rosa, men får se hur länge den får vara ren. Skulle kanske ha valt en svart istället.

DSC_0059

Men den var himla fin å jag får väl försöka rengöra den ifall den blir smutsig. Jättebra att få med sej allt, gäller bara att inte glömma mobilen nånstans. Inte för att jag brukar göra det, men nu är det viktigare än nånsin. Lite svårt bara att rymma den i fickan på byxorna, men jag får prova å se om den ryms i de största fickorna. Annars får jag väl lämna fodralet hemma medan jag är på jobbet.

DSC_0063

…jag är så nöjd med den…  hapydancsmil

Leave a Reply