Inget mobilskal till mej…än

Idag fick jag brev från Telia Finance att jag snart får en pappersfaktura kostnadsfritt, men att den i fortsättningen kommer kosta 29 kr om jag inte går in å gör den till e-faktura, vilket jag självklart kommer att göra. Inte för att spara 29 kr utan för att det är så mycket enklare. Men det måste ju innebära att jag snart får min nya mobil! Hur kul?!

Jag gick genast in på Ideal of Sweden för att kolla ut ett mobilskal. Dessa är mina favoriter. Hur snygga? Älsk på dem! Skulle vilja ha allihop, men de är inte billigast så det blir nog den andra å antingen tredje eller fjärde. Jag tänkte mej den blommiga på sommarhalvåret å den blåa, eller vita, på vinterhalvåret. Sååå fint!

Men tror ni de fanns till min mobil? Nä-ärrå, den är för ny! Fast det måste ju vara på G så jag tänker inte sätta mej å tjura riktigt ännu. Jag hinner nog få mina skal inom snar framtid. Jag menar, hur länge kan det ta att producera såna? Nu när mobilen har kommit ut till försäljning måste de väl ha satt igång med produktionen redan…?

Oj, nu ropar Håkan att det är tävling. Vem vet mest, ni vet. Ses sen!

2 reaktioner till “Inget mobilskal till mej…än

 1. Ja, man brukar ju säga ”många bäckar små gör en stor å” samt att vi båda då tar hand om vår miljö, när du väljer att få hem fakturan via e-faktura. 🙂

  Ja, vi får hålla tummarna på att de kommer med nya mobilskal inom kort! 🙂 Jättefina iaf! Jag hade nog själv tagit nummer 4.

  Jag får önska dig en fin måndag och en bra start på denna veckan!

  Fredrik Björn
  Social mediekommunikatör

  1. Ja det blir ju mindre papper, skönt med mindre skräp oxå 🙂
   Ha en fin måndag du med å tack för att du tittade in å kommenterade här i min blogg, det var kul 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s