Nyårslöfte

Det här med nyårslöfte är ju egentligen helt onödigt, för man bryter det ju ändå bara någon vecka in på det nya året.
Samtidigt är det en rolig grej, lite av en tradition, som jag ändå vill bevara. Jag har i alla år haft som löfte att inte ha några löften. Det är väl det enda jag lyckats hålla året ut. Förra året hade jag som löfte att nu skulle vi äta mindre socker. Mindre godis å mer nyttigt å börja träna som förut å bli mer hälsosam, just p.g.a alla följdsjukdomar som kommer med onyttigt ätande.
Det gick väl sådär som ni vet. Vi har ätit alldeles för mycket istället.
Alltså är det ju bättre att ha som löfte att inte ha nåt löfte.
Men jag vill ju ändå ha nånting, bara som en kul grej. Så det där att lova att göra allt jag kan för att det nya året ska bli så bra som möjligt, just för mej, är ingen dum idé.
Man ska förstås inte få allt precis som man vill, några måsten bör ju finnas, annars blir man bara en bortskämd liten skit, å för övrigt finns det egentligen inte mycket jag vill eller kan ändra på, men man kan alltid utvecklas som människa. Utmana sej själv på olika sätt så man växer. Inte på alltför svåra saker, men på sånt man känner att man vill, fast kanske inte vågat tidigare.
Så det får bli mitt nyårslöfte. Göra mitt 2018 lite annorlunda, som jag inte haft tidigare. Växa som människa å känna att jag kommer nånvart så jag inte stampar på samma ställe hela tiden. Sen får vi se om det blir nåt stort eller smått, men bara det blir nånting så är jag nöjd.

…det skålar vi på…ut med det gamla å in med det nya…  smileys-cheers-251820

Leave a Reply