Ledig i dagarna tre

fullfartmothelgen
Hej å hallå alla som tittar in! Nu är det fredag igen å vi är lediga i dagarna tre, ty det är nyårsdagen på måndag så den är lika röd som mulen på Rudolf.
Gud vad jag svamlar…hursomhaver, vi är ute på ranchen igen å ska fira nyår här. Det har snöat hela dagen så ni må tro att man fick pulsa i djup snö när vi skulle in i huset. Som tur är var det lätt pulversnö så det var inte tungt att skotta å sopa av trappan.

Jag vet att julen är över å fjärde advent har varit för nästan en vecka sen, men jag vill ändå visa hur fint det är när fjärde ljuset är tänt på vår stora adventsstake, den utanför Pontusbadet. Riktigt tjusigt tycker jag det är när det lyser i kransarna längst ner oxå. Det har ju inte framkommit på samma sätt på bilderna jag tagit på dagen. Så himla fint!

20171227_072158

Apropå det att julen är slut. Jag upptäckte detta halmhjärta, som jag hade tänkt tejpa upp på ytterdörren å skulle bara hänga det där tillsvidare medan jag höll på å plocka upp allt annat som skulle fram ur kartongen.

20171225_125040

Ja…där hänger det än å inte är det nån idé att börja tejpa upp det nu när allt snart ska väck, så det får väl hänga kvar tills det ska ner i kartongen igen  wlEmoticon-winkingsmile.png

…nu ska vi ha en riktig mysfredag med chips å ostbågar…det var längesen…  yummy

2 thoughts on “Ledig i dagarna tre

    1. ja, det kanske man skulle prova, har aldrig tänkt på att man kunde ha så, men det är ju järndörrar…hur visste du det förresten? 🙂

Leave a Reply