Aj! å sankta Lucia

Aldrig mer ska jag baka två dagar i rad. Idag har jag så ont i högerarmen så jag blir nervös att jag måste sjukskriva mej. Jag har så förjordat ont nedanför axeln – på armen, inte i gångjärnet – att jag har svårt att göra vissa saker, som att ställa in å ta ut nåt ur mikron, kolla brevlådan, sätta luggen bakom öronen, ta ut mjölk ur kylen å allt annat i samma höjd å alla rörelser då jag sträcker ut armen åt sidan. Det gör så jäää**a ont!!
Jag ska ta diflofnack å se om det hjälper. Jag varken kan eller vill stanna hemma när det är så lite kvar av året.

…det är ju tur jag inte har så långa dagar… smiley002

♫  Sanktaaa Luciaaaa skänk mej en tiaaaaa… ♫

lucia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s