Pepparkaksdegen klar

Så där, då var pepparkaksdegen klar. Det är bara disken kvar.

DSC_0101

Jag fick ställa den ute på balkongen, den ryms inte i kylen. Om jag inte möblerar om helt därinne förstås, då kanske den får plats.

DSC_0102

Mammas recept, som vanligt. Det är jul för mej. Å Håkan älskar dem.
Nu längtar jag nästan till i morgon, när jag kommer hem, sätter på julmusik å sen är det bara att börja baka. Gubbar å gummor, blommor å stjärnor, grisar å hjärtan. Ska försöka denna gången att inte bränna nån plåt, som oxå blitt något av en tradition. Det är som att det inte går undvika. Jag förstår inte varför, men mitt i allt så glömmer man ställa timern på spisen. Alltid! Men jag ska se om jag kan bryta trenden i morgon. Vill ha ALLA pepparkakor fina…å goda. Inte gott när de är brända.

DSC_0103

…nu diska undan å sen är det sängen…ses imorrn…  kallt2

*vill ha pepparkakor nuuu*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s